ΣΤΙΛ STYLING TIPS

The French Way: Τα 5 must κομμάτια που παίρνουν οι Γαλλίδες στις διακοπές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιουλίου 2024

The French Way: Τα 5 must κομμάτια που παίρνουν οι Γαλλίδες στις διακοπές
Instagram/estherjunelife
Ποια είναι τα must items που παίρνουν μαζί τους στις διακοπές οι Γαλλίδες;

Οι Γάλλοι -και οι Γαλλίδες- παίρνουν πολύ στα σοβαρά τις διακοπές τους, όπως και τα διαλείμματα στη δουλειάς τους, από όσο έχουμε δει στο Emily in Paris και όχι μόνο. Δεν μας κάνει ιδιαίτερη έκπληξη το πόσο λίγο χρόνο σπαταλάνε στο να πακετάρουν, εφόσον γνωρίζουν εξαρχής πως θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους κάνοντας απολύτως τίποτα! Η καλύτερη και πιο ταιριαστή δραστηριότητα για το καλοκαίρι.

Όπως και στο καθημερινό τους ντύσιμο, έτσι και στα looks των διακοπών η απλότητα είναι το κλειδί για τις Γαλλίδες. Προτιμούν να πάρουν μαζί τους κομμάτια που από μόνα τους κάνουν ένα outfit ή συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους. Επίσης δίνουν σημασία στα αξεσουάρ, αλλά όχι υπερβολική. Μέχρι και το μακιγιάζ τους στις διακοπές είναι απλό, δηλαδή αντηλιακό, λίγο κραγιόν και ίσως λίγη μάσκαρα. Αν θέλεις να μάθεις και εσύ πώς να πακετάρεις σαν τις Γαλλίδες, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 5 must των διακοπών και καλό καλοκαίρι. Κράτα σημειώσεις!

1. Η μεγάλη ψάθινη τσάντα

2. Το διαχρονικό, αλλά θηλυκό ολόσωμο μαγιό

3. Το all day μαύρο ή λευκό φόρεμα

4. Το κλασικό μαντήλι

5. Τα άνετα πέδιλα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.