ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Mini mania: 6 cool σύνολα με κοντά φόρεματα, που θα κλέψουν τα βλέμματα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιουλίου 2024

Mini mania: 6 cool σύνολα με κοντά φόρεματα, που θα κλέψουν τα βλέμματα
Instagram/chloelecareux
Mini φορέματα για cool καλοκαιρινά looks

Έχουμε μιλήσει πολύ για maxi και midi φορέματα. Φυσικά η άνεση και το versatility που προσφέρουν τα πιο μακριά φορέματα τα κάνουν αυτομάτως πιο εύκολες επιλογές, αλλά μην αποκλείεις από τη ζωή σου τη χαρά και τη δροσιά ένος mini φορέματος. Σίγουρα αξίζει την προσοχή σου!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η θέλησή μας να δείξουμε περισσότερο δέρμα όλο και μεγαλώνει. Ναι, περάσαμε τους προηγούμενους 6 μήνες τυλιγμένες σε layers από μαλλί, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες ήρθε η ώρα των πιο λαμπερών ημερών. Δείξε τα πόδια σου και παίξε με το στιλ σου. Αν από την άλλη ανησυχείς για το μήκος του ρούχου, φόρεσε από κάτω ένα κοντό ποδηλατικό κολάν. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο cool looks με mini φορέματα, τα οποία μπορείς να τα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα δικά σου σύνολα. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.