ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ανανέωσε τη ντουλάπα σου - 5+1 στιλάτα φορέματα σε έκπτωση


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Ιουλίου 2024

Shopping Alert: Ανανέωσε τη ντουλάπα σου - 5+1 στιλάτα φορέματα σε έκπτωση
Instagram/juliesfi
Γιατί οι εκπτώσεις είνα μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις τη ντουλάπα

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και σίγουρα όλα και κάτι θα έχεις αγοράσει. Οι μειωμένες τιμές σε ρούχα και αξεσουάρ μας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας με μικρότερο κόστος και να ανεβάσουμε για λίγο την σεροτονίνη μας μέσω του shopping therapy. Ένα κομμάτι που καλό είναι να επενδύσεις σε αυτές τις εκπτώσεις είναι το καλοκαιρινό φόρεμα.

Το καλοκαιρινό φόρεμα είναι από μόνο του ένα ολοκληρωμένο look, αν εξαιρέσουμε τα αξεσουάρ φυσικά. Είναι θηλυκό, ανέμελο, πρακτικό και άνετο. Τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού τις περνάμε μέσα σε ένα φόρεμα, οπότε είναι λογικό να χρειαζόμαστε αρκετά μέσα στη ντουλάπα μας. Σε αυτές τις εκπτώσεις λοιπόν αγόρασε στιλάτα φορέματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχτι το βράδυ. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 5+1 stylish φορέματα του καλοκαιριού με έκπτωση για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια και καλό καλοκαίρι!

1. Answear Lab - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Forel - Καφτάνι με prints - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Ralph Lauren - Με 65% ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Elena Mirò - Λινό σεμιζιέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Never Fully Dressed - Από ελαστικό ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

+1. Max&Co. - Με γκλίτερ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.