ΣΤΙΛ STYLING TIPS

London baby: Τα cool καλοκαιρινά φορέματα που λατρεύουν οι Λονδρέζες αυτή τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουνίου 2024

London baby: Τα cool καλοκαιρινά φορέματα που λατρεύουν οι Λονδρέζες αυτή τη σεζόν
Instagram/lucywilliams02
Οι Λονδρέζες αυτό το καλοκαίρι ορκίζονται στα φορέματα

Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το καλοκαίρι ο πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας μας είναι τα φορέματα. Όχι μόνο τα είδαμε να κυριαρχούν στις πασαρέλες, αλλά τα βλέπουμε και καθημερινά έξω στους δρόμους και στις βιτρίνες. Είναι άνετα, δροσερά, θηλυκά και πάρα πολύ πρακτικά στη ζέστη του καλοκαιριού.

Οι Λονδρέζες φίλες μας έχουν αγκαλιάσει τα φορέματα αυτή τη σεζόν και έχουν ήδη καταλήξει στα αγαπημένα τους στιλ. Στην πρωτεύουσα της Αγγλίας οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, ο καιρός αναξιόπιστος, η υγρασία υψηλή και το στιλ προαπαιτούμενο. Ας δούμε στην παρακάτω λίστα ποια είναι τα αγαπημένα φορέματα των κοριτσιών στο Λονδίνο και ας πάρουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες για τα αγαπημένα ρούχα των Λονδρέζων αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.