ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Δεν είναι φθινόπωρο αν δεν φορέσεις ένα ζευγάρι loafers


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Αυγούστου 2024

Shopping Alert: Δεν είναι φθινόπωρο αν δεν φορέσεις ένα ζευγάρι loafers
Instagram/lunaisabellaa
Ένα ζευγάρι loafers σηματοδοτεί την έναρξη του φθινοπωρινού look

Όλοι αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και όλοι θεωρούμε πως δίνουν αυτό το «κάτι» στο σύνολό μας. Δυστυχώς είναι άβολα και επικίνδυνα αν θέλεις να τρέχεις για δουλειές όλη μέρα ή αν η εργασία σου απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασία. Μια στιλάτη εναλλακτική θα μπορούσαν να είναι τα loafers, τα οποία λατρεύονται από τους fashion editors παγκοσμίως.

Τα loafers είναι το κατεξοχήν φθινοπωρινό παπούτσι, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε είδους σύνολο και φυσικά σε κάθε είδους προσωπικό στιλ. Αυτή τη σεζόν τα χαμηλά κλασικά loafers σε μπορντό χρώμα κυριαρχούν, αλλά τα καφέ και τα μαύρα εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις, όπως επίσης και τα chunky. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο στιλάτα loafers του φθινοπώρου και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ και να ξεκινήσεις με τον πιο stylish τρόπο το φθινόπωρό σου. Καλά ψώνια!

1. Billi B - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Twinset - Με μεταλλική λεπτομέρεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Gant - Με γυαλισμένο δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Ralph Lauren - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Tamaris - Με φούντα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Jonak - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.