ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ψάχνεις τσάντα για τη δουλειά; 5 πρακτικές & σικάτες για να διαλέξεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Αυγούστου 2024

Shopping Alert: Ψάχνεις τσάντα για τη δουλειά; 5 πρακτικές & σικάτες για να διαλέξεις
Instagram/margauxbtn
Η καθημερινή σου τσάντα για το γραφείο είναι μια σημαντική επένδυση

Ο Σεπτέμβριος είναι προ των πυλών και η επιστροφή στο γραφείο είναι μια πραγματικότητα. Μπορεί πλέον να μην ψωνίζουμε για σχολικά και νέες τσάντες για το σχολείο, αλλά η τσάντα της δουλειάς μας είναι εξίσου σημαντική. Είτε χρειάζεσαι μια ανανέωση, είτε χρειάζεσαι επειγόντως μια νέα τσάντα, η καταλληλότερη εποχή για να την αγοράσεις είναι ο Σεπτέμβριος.

Μια καλοραμμένη και ποιοτική τσάντα για το γραφείο θα σου κάνει τη ζωή ευκολότερη, εκτός από πιο σικάτη. Μπορείς να την κουβαλάς χωρίς να πονάει ο ώμος σου, μπορείς να χωράς μέσα το laptop σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σπάσει και επίσης μπορείς να βγεις μετά για το ποτό σου κρατώντας την. Εμείς για να σε βοηθήσουμε σε αυτή τη σημαντική αναζήτηση, βρήκαμε τις πέντε πιο πρακτικές και κομψές τσάντες για τη δουλειά και στις παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ και καλά ψώνια!

1. Longchamp - Από ανακυκλωμένο υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. ZADIG&VOLTAIRE - Από 100% φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. DKNY - Με αποσπώμενο τσαντάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Tommy Hilfiger - Εν μέρει από ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. DKNY - Με μεταλλικό λογότυπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.