ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 cool μπορντό παπούτσια που θέλεις να αποκτήσεις αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: 5 cool μπορντό παπούτσια που θέλεις να αποκτήσεις αυτό το φθινόπωρο
Instagram/keziacook
Τα μπορντό παπούτσια που θα λατρέψεις

Για μια ακόμα φορά στέκεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου και ψάχνεις τι θα φορέσεις. Ναι, τα αγαπάς τα ρούχα σου, ναι τα έχεις σετάρει όμορφα μεταξύ τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μερικές φορές δε θέλεις κάτι να «spice up» λιγάκι το look σου. Ο πιο δοκιμασμένος και αποδοτικός τρόπος για να το κάνεις είναι με ένα ζευγάρι παπούτσια. Αλήθεια σου λέμε!

Αυτό το φθινόπωρο το update του look σου μπορεί να γίνει εύκολα με ένα ζευγάρι μπορντό στιλάτα παπούτσια, τα οποία με ό,τι και αν τα συνδυάσεις καταφέρνουν να αναδεικνύουν το στιλ σου. Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και επίσης -όπως έχεις ακούσει και δει- το μπορντό θεωρείται από τα πιο must χρώματα της σεζόν. Από το σκούρο κερασί, μέχρι το σκούρο βυσσινί, όλα μπορούν να μπουν κάτω από την ομπρέλα του μπορντό. Αν χρειάζεσαι κα εσύ λοιπόν ένα ζευγάρι παπούτσια σε μπορντό χρώμα για να δώσεις αυτό το «κάτι extra» στο σύνολό σου, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και δες τα 5 πιο cool κομμάτια. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ Καλά ψώνια!

Τα πιο cool μπορντό παπούτσια του φθινοπώρου

1. Alohas - Λουστρίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Nine West - Στιλέτο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Calvin Klein - Φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Polo Ralph Lauren - Σουέτ δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Tamaris - Συνθετικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.