STAR STYLE

H Meghan Markle δε μπορεί να σταματήσει να φορά αυτό το ένα ρούχο


Αφροδίτη Σακκά

4 Οκτωβρίου 2018

20181003_zaa_d20_484.jpg

Τη Τετάρτη, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μία επίσημη επίσκεψη στο Sussex της Αγγλίας. Το ζευγάρι, των οποίων οι royal τίτλοι περιλαμβάνουν το όνομα της περιοχής, θα πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, από το να ανοίξουν το University of Chichester Tech Park μέχρι να επισκεφθούν το Survivors' Network, έναν οργανισμό που υποστηρίζει θύματα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Meghan εμφανίστηκε στη πρώτη στάση του mini tour τους, φορώντας ένα ζευγάρι nude γόβες Stuart Weitzman, μία κυπαρρισί, δερμάτινη φούστα Hugo Boss και μία μπλούζα & Other Stories. Συμπλήρωσε το look με το κρεμ Armani παλτό της, με μία matching σκούρα πράσινη τσάντα Gabriela Hearst και κοσμήματα Missoma.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο είδος φούστας είναι το αγαπημένο κομμάτι της Markle για τη φετινή σεζόν, αφού μέσα στον τελευταίο μήνα η Meghan έχει εμφανιστεί ήδη τρεις φορές φορώντας midi φούστες μέχρι το γόνατο σε σκούρες πράσινες αποχρώσεις. Την πρώτη φορά, η δούκισσα εμφανίστηκε στο Belfast φορώντας μία πράσινη φούστα με βολάν Greta Constantine, τη δεύτερη στην Ιρλανδία με μία φούστα με τσέπες Givenchy σε παρόμοια απόχρωση και τώρα με τη Hugo Boss.

Σίγουρα, πάντως, την κολακεύει.

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle εμφανίστηκε σαν άλλη Jackie O