STAR STYLE

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton περιλάμβανε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια


Αφροδίτη Σακκά

12 Νοεμβρίου 2018

20181002_zap_t138_018.jpg

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ιδιαίτερα γεμάτο από υποχρεώσεις για την βασιλική οικογένεια. Σε μία από αυτές, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William παρευρέθηκαν στο Festival of Remembrance του Royal British Legion στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη, η δούκισσα του Cambridge έδειχνε τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή. Από τα τέλεια χτενισμένα μαλλιά της, μέχρι τη κομψή της τσάντα και τις μαύρες γόβες, η Kate έδειχνε προσεγμένη και chic. To φόρεμά της ανήκει στο σχεδιαστή Roland Mouret, ο οποίος είναι ένας από τους αγαπημένους της Meghan Markle. H Kate συμπλήρωσε το look με ένα βελούδινο clutch Jimmy Choo - ιδανικό για κάθε γιορτινό look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kembricistan (@kembricistan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamalouki (@jamaloukimag) on

Τελευταία, έχουμε δει τη Middleton να τολμά λίγο περισσότερο - στιλιστικά μιλώντας - απ' ότι συνήθως, δοκιμάζοντας looks που δείχνουν πιο fashion-forward παρά αυστηρά royal, ίσως παίρνοντας έμπνευση από τη νεοσύστατη δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, ειδικά όσον αφορά τα κοψίματα και την ανοιχτή λαιμόκοψη.

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton φόρεσε για πρώτη φορά τη διαμαντένια τιάρα της πριγκίπισσας Diana