STAR STYLE

Το look της Kate Moss είναι ο ορισμός του άνετου & chic


Αφροδίτη Σακκά

30 Νοεμβρίου 2018

abaca_627604_029_1.jpg

Οι γιορτές περιλαμβάνουν αρκετές διαδρομές - άλλες πιο κοντά, άλλες πιο μακριά - πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται να βρούμε ένα look που θα είναι πρακτικό και stylish. Οι celebrities είναι οι masters του είδους όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι του να ταξιδεύεις με στιλ - και η Kate Moss μόλις φόρεσε ένα look που είναι ο ορισμός αυτού. Συν το ότι μπορείτε να το αναδημιουργήσετε πολύ εύκολα.

Η Moss εθεάθη στο αεροδρόμιο του Tokyo, φορώντας ένα look που ήταν προσεγμένο και βολικό. Το μοντέλο διάλεξε ένα total black outfit, δίνοντάς του μία έξτρα διάσταση με ένα γκρι παλτό. Συνδύασε το μακρυμάνικο μαύρο πουλόβερ της με μαύρο παντελόνι, μαύρες cowboy boots και ένα ζεστό κασκόλ. Γύρισε να μανίκια του παλτό της για να δείξει τη μεταξένια φόδρα του, ενώ φόρεσε μαύρα γυαλιά ηλίου και κρίκους στα αυτιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@katemossphoto) on

Ξεκινώντας με μία total black βάση είναι εύκολο να διατηρήσετε το look σας άνετο, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να το συνδυάσετε με οποιαδήποτε αξεσουάρ θελήσετε. Οι cowboy boots και τα μακριά παλτό έχει αποδειχθεί πως είναι must-haves για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ακόμα ένα tip, είναι το μεγάλο κασκόλ. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουβέρτα αν θέλετε να κοιμηθείτε, αλλά και ως ένα καθαρό μέρος να ακουμπήσετε το κεφάλι σας.

 

Δείτε ακόμη: Η Amal Clooney μας δείχνει πώς φοράμε κόκκινο το φθινόπωρο