Πώς να φορέσετε δερμάτινο παντελόνι όπως η Margot Robbie

Αφροδίτη Σακκά
Κυριακή 2 Δεκέμβριος 2018
abaca_552904_028_1.jpg

Όσο η θερμοκρασία συνεχίζει να πέφτει, λογικά έχετε ήδη αρχίσει να φοράτε το δερμάτινο jacket σας. Το δερμάτινο jacket είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια για τη φθινοπωρινή περίοδο, αλλά δε χρειάζεται να περιοριστούμε μόνο σε αυτό. Ένα δερμάτινο παντελόνι μπορεί να δείξει εξαιρετικά stylish σε διάφορες περιστάσεις, με το σωστό styling.

Η τελευταία εμφάνιση της Margot Robbie αποδεικνύει μάλιστα, πως το faux leather μπορεί όχι μόνο να φορεθεί σε παντελόνι, αλλά σε total look. Η ηθοποιός συνδύασε ένα κοντομάνικο top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ουδέτερη απόχρωση - ένα αρκετά απρόσμενο twist. Το συγκεκριμένο look είναι ένα statement από μόνο του, πράγμα που σημαίνει πως δε χρειάζονται κοσμήματα ή extra αξεσουάρ για να συμπληρωθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW | Margot attending the Nissan Futures event in Los Angeles ?? — #MargotRobbie @MargotRobbie ©️All rights belong to their respective owners.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?.?. ? (@cityofmargot) στις

 

Βέβαια, αν ακόμη δεν έχετε δοκιμάσει να ενσωματώσετε το δερμάτινο παντελόνι στη γκαρνταρόμπα σας, τότε ίσως το look της Robbie να σας φαίνεται τολμηρό. Γι' αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν πιο απλό συνδυασμό - συνδυάστε το με ένα λευκό, αέρινο πουκάμισο ή μπλούζα ή με ένα απλό T-shirt και από πάνω ένα κομψό blazer.

Δείτε ακόμη: Αντιγράφουμε το μακιγιάζ της Margot Robbie