STAR STYLE

Η εμφάνιση-έκπληξη της Meghan Markle στα British Fashion Awards είναι ο ορισμός του chic


Αφροδίτη Σακκά

11 Δεκεμβρίου 2018

20181121_zaa_m160_022.jpg

Το βράδυ της Δευτέρας, οι πιο σημαντικοί άνθρωποι της Βρετανικής μόδας και ψυχαγωγίας συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για τα ετήσια British Fashion Awards. Από την Kate Moss στη Karen Elson και από τη Vivienne Westwood στη Victoria και τον David Beckham, το λαμπερό κοινό βίωσε μία ξεχωριστή έκπληξη χθες το βράδυ, όταν η ηθοποιός Rosamund Pike κάλεσε τη Meghan Markle, δούκισσα του Sussex, στη σκηνή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALL Magazine (@allmagazine) on

Η Markle φόρεσε ένα μαύρο, βελούδινο one-shoulder φόρεμα του οίκου Givenchy και περπάτησε στη σκηνή κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλιά. Για το τελευταίο βραβείο της βραδιάς, η Markle παρουσίασε τη Βρετανίδα Σχεδιάστρια της Χρονιάς για womenswear. Η τιμή πήγε στη γυναίκα που σχεδίασε το νυφικό της, Clare Waight Keller, creative director του οίκου Givenchy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pippa Small Jewellery (@pippasmalljewellery) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear UK (@whowhatwear.uk) on

H δούκισσα την καλωσόρισε στη σκηνή με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Το συγκεκριμένο look ήταν ενδεχομένως το πιο εντυπωσιακό που έχουμε δει μέχρι τώρα στη Markle, και ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η δούκισσα διατήρησε το look της απλό, με ένα προσεγμένο κότσο, minimal κοσμήματα Pippa Smalls και παπούτσια Tamara Mellon.

Οι νικητές της βραδιάς περιλάμβαναν τους: Demna Gvasalia του οίκου Balenciaga ως Καλύτερος Σχεδιαστής Αξεσουάρ της Χρονιάς, την Kaia Gerber ως Μοντέλο της Χρονιάς, τον Virgil Abloh με το βραβείο για μία νέα κατηγορία ονόματι Urban Luxe, ενώ ο Pierpaolo Piccioli πήρε το βραβείο του Σχεδιαστή της Χρονιάς.

 

Δείτε ακόμη: H Meghan Markle ντύνεται στα λευκά για την πρώτη της εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’