STAR STYLE

Πώς να φορέσετε μποτάκια και τζιν όπως η Katie Holmes


Αφροδίτη Σακκά

21 Δεκεμβρίου 2018

20170330_zaf_ny1_007.jpg

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου δεν είναι πάντα chic - αλλά η Katie Holmes κατάφερε να τα κάνει να δείχνουν εξαιρετικά stylish. Η ηθοποιός γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της φορώντας μία μακριά πλεκτή ζακέτα, την οποία συνδύασε με ένα απλό T-shirt, τζιν παντελόνι και μαύρα μποτάκια.

Το τζιν της ήταν ψηλόμεσο, σε cropped flared στιλ, μέσα απ' το οποίο φόρεσε το γκρι T-shirt, ενώ διάλεξε ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια του οίκου Gucci για να συμπληρώσει το πλεκτό της πανωφόρι. Η αλήθεια είναι πως οι ρίγες στα χρώματα του ουράνιου τόξου δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον κόσμο της μόδας εδώ και λίγο καιρό, αλλά τελευταία έχουμε δει όλο και περισσότερες celebrities να λανσάρουν το throwback trend: Από τη Kylie Jenner, μέχρι τη Selena Gomez, μέχρι το maxi Valentino της Julia Roberts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes ? (@katieholmes.queen) on

Το κλειδί στο συγκεκριμένο look είναι το στιλ του τζιν της που δείχνει εξαιρετικά κομψό και φυσικά ο συνδυασμός της χρωματιστής maxi ζακέτας που δίνει αυτόματα έναν fashion-forward αέρα σε έναν κατά τ' άλλα απλό συνδυασμό.

Δείτε ακόμη: 3 τρόποι για να φοράτε το τζιν σας όλη μέρα