STAR STYLE

H Meghan Markle φοράει το απόλυτο trend του 2019 με ένα φόρεμα αξίας 30 ευρώ


Αφροδίτη Σακκά

17 Ιανουαρίου 2019

20190114_zaa_m160_096.jpg

Μερικές μέρες που επισκέφθηκε το Birkenhead, η Meghan Markle έκανε μία ακόμη δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά στο The Mayhew, μία φιλανθρωπική οργάνωση που προωθεί την καλή μεταχείριση των ζώων. Η δούκισσα του Sussex έχει υπάρξει θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων πριν ακόμα γίνει royal. Οι σκύλοι της, Guy και Bogart, υιοθετήθηκαν από καταφύγιο ζώων και από τότε που έγινε royal έχει αποφασίσει να μην παρευρίσκεται στο ετήσιό τους κυνήγι την μέρα των Χριστουγέννων για να παραμείνει πιστή στα πιστεύω της.

Όσο για τη συγκεκριμένη μέρα, φαίνεται πως η Meghan αποφάσισε να δοκιμάσει ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2019 - το μονόχρωμο, neutral look. Η δούκισσα διάλεξε ένα μπεζ παλτό, ένα mini φόρεμα και matching μπεζ γόβες Paul Andrew. Το παλτό ανήκει στον οίκο Armani, ενώ το πλεκτό φόρεμά της ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων και κοστίζει περίπου 30 ευρώ. Συμπλήρωσε το look με μία tote bag Stella McCartney.

Αν παρακολουθείτε το στιλ της royal, θα ξέρετε πως η Meghan διαλέγει συχνά ρούχα και προσιτές τιμές, όπως και η Kate Middleton.

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ