STAR STYLE

Το στιλιστικό κόλπο της Meghan Markle είναι ό,τι πιο κολακευτικό


Αφροδίτη Σακκά

31 Ιανουαρίου 2019

20190114_zaa_m160_096.jpg

Η δούκισσα του Sussex επισκέφθηκε το National Theatre στο Λονδίνο το απόγευμα της Τετάρτης και διάλεξε ένα look που όχι μόνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, αλλά είναι εξαιρετικά κολακευτικό. Η Meghan φόρεσε ένα μονόχρωμο nude outfit για την πρώτη της επίσημη εμφάνιση της στο θέατρο, από τότε που ανακοινώθηκε πως είναι η βασιλική πρέσβειρά του.

Η μέλλουσα μαμά συνδύασε ένα nude φόρεμα σε στιλ A-line με ένα blazer στην ίδια απόχρωση, και τα δύο από τον σχεδιαστή Brandon Maxwell. Συμπλήρωσε το look με μία τσάντα Carolina Herrera και ένα ζευγάρι nude γόβες Aquazzura με κορδόνια - τα ίδια που είχε φορέσει και στην εμφάνισή της μετά τα νέα του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarklest) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Meghan εμφανίζεται με μονόχρωμο look: Λίγο μετά τα Χριστούγεννα, φόρεσε από πάνω ως κάτω ένα βουργουνδί look, όταν επισκέφθηκε τις γυναίκες με τις οποίες συνεργάστηκε για το βιβλίο μαγειρικής της. Επίσης, φόρεσε ένα total μπεζ look για μία επίσκεψη στη φιλανθρωπική οργάνωση Mayhew νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarklest) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarklest) on

Φαίνεται πως το μονόχρωμο ντύσιμο έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα στιλιστικά κόλπα της δούκισσας - και δικαίως, αφού είναι ένας εύκολος τρόπος να δείχνει κομψή και προσεγμένη από πάνω ως κάτω.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal