STAR STYLE

H Emma Watson μας δείχνει πώς φοράμε κοστούμι τη φετινή σεζόν


Αφροδίτη Σακκά

22 Φεβρουαρίου 2019

20170623_zaf_v01_119.jpg

Είναι εύκολο να παραμένουμε στους χρωματικούς συνδυασμούς που έχουμε συνηθίσει, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Άλλωστε, η έλλειψη στιλιστικής δημιουργικότητας είναι κάτι που συμβαίνει πάντα αυτή την εποχή. Γι' αυτό το πιο πρόσφατο look της Emma Watson δεν θα μπορούσε να έχει έρθει σε καλύτερη στιγμή. Η ηθοποιός φόρεσε τον πιο απρόσμενο (και ιδιαίτερα stylish) χρωματικό συνδυασμό της σεζόν και εμείς θέλουμε να υιοθετήσουμε άμεσα το look της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨The Fashion Inspo✨ (@tficelebs) on

Τα έντονα χρώματα δεν είναι κάτι καινούριο στη γκαρνταρόμπα της Watson. Μπορεί συχνά να τη βλέπουμε με μαύρα και λευκά στο red carpet, ωστόσο, της αρέσει να συνδυάζει έντονες αποχρώσεις και prints, όπως απέδειξε η τελευταία εμφάνισή της. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο πρώτο meeting του G7 Advisory Council for Gender Equality στο Élysée Palace του Παρισιού και για την περίσταση διάλεξε ένα κοστούμι από την Alexa Chung, σε σκούρα πράσινη απόχρωση και διακριτικό floral print. Το βασικό στοιχείο του outfit που μας τράβηξε ακόμα περισσότερο την προσοχή, ήταν τα κίτρινα τακούνια της, που ανανέωσαν το look και του έδωσαν ένα ανοιξιάτικο touch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????????? ?????? ?????? (@updatewatson) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson? || ?? (@emmasweb) on

Με μία πιο προσεκτική ματιά, θα παρατηρήσετε πως η Watson "έπαιξε" με την κίτρινη απόχρωση των παπουτσιών της και στο make up look της. H ηθοποιός πρόσθεσε μία απαλή κίτρινη σκιά στην άκρη των ματιών της και δημιούργησε το απόλυτο coordination.

Δείτε ακόμη: To makeup της Emma Watson