STAR STYLE

Το πιο κομψό office look έρχεται από την Kate Middleton


Αφροδίτη Σακκά

13 Μαρτίου 2019

20181030_zaa_m160_064.jpg

Το τι θα φορέσουμε κάθε πρωί στο γραφείο είναι μία υπόθεση που μπορεί να γίνει αρκετά δημιουργική - και αρκετά κουραστική. Μετά από πολλές επαναλήψεις και τελικά καθυστερήσεις μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος συνδυασμός ρούχων, πλέον έχουμε μία ιδέα για το τι να διαλέγουμε καθημερινά. Αυτό, όμως, μπορεί να γίνει βαρετό και να καταλήξουμε να μην διασκεδάζουμε και τόσο με τις στιλιστικές μας επιλογές.

Αυτή τη φορά, η Kate Middleton μας βοηθά με μία διαφορετική στιλιστική προσέγγιση του royal look της, με την τελευταία της εμφάνιση στο Henry Fawcett Children’s Centre, έναν παιδικό σταθμό στο Λονδίνο. Για την casual εμφάνισή της, η Kate διάλεξε ένα παντελόνι που θύμιζε αρκετά αυτά της Meghan Markle και μία αέρινη μπλούζα. Έδειχνε ανεπιτήδευτα chic και εξαιρετικά cool με την λιλά Gucci μπλούζα, που περιλάμβανε μακριά, αέρινα μανίκια και φιόγκο στη λαιμόκοψη, ενώ τη συνδύασε με ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι και μία κομψή τσάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by www.choteame.tv (@choteametv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Charlotte (@_princess__charlotte) on

Το look της ήταν προσεγμένο, stylish και ιδανικό για οποιαδήποτε μέρα στο γραφείο - αλλά και εξαιρετικά κολακευτικό, έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί και σε άλλες περιστάσεις. Το παντελόνι και η αέρινη μπλούζα είχαν έναν retro χαρακτήρα, ενώ ο συνδυασμός τους ανέδειξε την όμορφη σιλουέτα της δούκισσας.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ