STAR STYLE

Τι φοράει η Victoria Beckham αντί για φόρεμα την άνοιξη


Αφροδίτη Σακκά

14 Μαρτίου 2019

20180210_zaf_ny1_007.jpg

Την Τρίτη το βράδυ, celebrities και royals - από την Alexa Chung μέχρι την Kate Middleton - παρευρέθηκαν στο ετήσιο gala της National Portrait Gallery στο Λονδίνο. Κι ενώ είδαμε διάφορες εντυπωσιακές εμφανίσεις και φορέματα, υπήρξε μία παρευρισκόμενη που διάλεξε ένα άλλο στιλιστικό μονοπάτι. Η Victoria Beckham, απέδειξε πως ένα μαύρο παντελόνι μπορεί να γίνει ιδανική εναλλακτική ενός maxi φορέματος - και είμαστε έτοιμες να ακολουθήσουμε τις συμβουλές της.

Η σχεδιάστρια, φόρεσε ένα μαύρο tailored παντελόνι, το οποίο ήταν πρακτικό και chic, αλλά και ιδιαίτερα κολακευτικό. Το συγκεκριμένο design ανήκει στην συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019 και έχει ψηλόμεση γραμμή, κοφτές πιέτες και τελείωμα, έτσι ώστε να αναδεικνύει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham France (@victoriabeckhamfrance) on

Η Beckham συνδύασε το παντελόνι με μία αέρινη μπλούζα και έντονες ροζ γόβες, που είναι ενδεχομένως τα πιο εκκεντρικά παπούτσια που έχει φορέσει ως τώρα. Μπορεί το παραδοσιακό dress code ενός τέτοιου event τυπικά να περιλαμβάνει cocktail φορέματα, η Beckham απέδειξε πως ένα παντελόνι μπορεί να αποτελέσει πολύ κομψή εναλλακτική, ακόμα και σε πιο casual περιστάσεις.

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας