STAR STYLE

Πώς να πετύχετε το πιο κομψό weekend look της Kate Moss


Αφροδίτη Σακκά

23 Μαρτίου 2019

20190117_zaa_n230_185.jpg

Για μερικές από τις πιο διάσημες celebrities, το να περπαρτούν μέσα και έξω από το αεροδρόμιο είναι σχεδόν σαν πασαρέλα. Γι' αυτό και υπάρχει ολόκληρος όρος για το συγκεκριμένο ντύσιμο, δηλαδή το "airport style". Τα outfits αυτά αποτελούνται από άνετα και πρακτικά κομμάτια, αλλά εξαιρετικά προσεγμένα. Κι αν κάποια γνωρίζει ακριβώς πώς να τα πετύχει, αυτή είναι η Kate Moss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss ⚓️ (@katemossphoto) on

Το μοντέλο εθεάθη στο αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας και το χαρακτηριστικό ανεπιτήδευτο στιλ της μας τράβηξε την προσοχή - ενώ απέδειξε πως τα άνετα παπούτσια δε χρειάζεται να είναι πάντα sneakers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 메트로시티 METROCITY (@metrocity.korea) on

H Moss διάλεξε ένα γκρι παλτό, μία πουά ασπρόμαυρη μπλούζα, μαύρα skinny jeans και μία κόκκινη τσάντα, ενώ συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι cowboy boots. Τα western μποτάκια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής άνοιξης και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η Moss διάλεξε να επενδύσει το συγκεκριμένο στιλ.

Το look της Moss είναι απλό αλλά όχι βαρετό και άνετο αλλά προσεγμένο. Συμπληρώστε με τα αγαπημένα σας στρογγυλά γυαλιά ηλίου, όπως το supermodel.

 

Δείτε ακόμη: Kate Moss και Gigi Hadid ποζάρουν μαζί και κάνουν ρεκόρ στα likes