STAR STYLE

4 essentials για να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας μέχρι τα 50, σύμφωνα με τη Julia Roberts


Αφροδίτη Σακκά

16 Απριλίου 2019

20190106_zbp_z03_113.jpg

Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων όσον αφορά το στιλ της Julia Roberts. Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με ένα oversized γκρι κοστούμι στα 90s - και παραμένει μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιλιστικές στιγμές της. Κάθε της look είναι εντυπωσιακό - και διαχρονικά κλασικό - αλλά παρ' όλα αυτά, καταφέρει να προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον των fans της με τις στιλιστικές της επιλογές. Η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με essentials που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γκαρνταρόμπα μία γυναίκες άνω των 50.

Η Roberts μπορεί να φορέσει κομμάτια που θα είναι εξαιρετικά θηλυκά τη μία μέα και την επόμενη, κάτι εντελώς ανδρόγυνο. Παρακάτω, θα βρείτε 4 outfits που η Julia Roberts φορά συνεχώς μέσα στα χρόνια, ανεξάρτητα με το πόσο αλλάζει το στιλ της με τον καιρό:

Φορέματα και παντελόνια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

Φέτος, είδαμε πάνω από μία φορά τη Roberts να διαλέγει φόρεμα-παντελόνι για το κόκκινο χαλί. Μπορεί η ηθοποιός να διαλέγει τον συγκεκριμένο συνδυασμό για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της, αλλά στην πιο casual μορφή του, σκεφτείτε τζιν με ένα ασύμμετρο φόρεμα από πάνω.

Matching κοστούμια Η Roberts έχει κατακτήσει το κοστούμι από τις αρχές των 90s. Από το oversized σετ που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες πριν από σχεδόν 30 χρόνια, στο baby blue κοστούμι που όρεσε για το TCA tour το 2018, η ηθοποιός ξέρει πώς να πετυχαίνει το τέλειο tailored look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Stewart ???? (@elizabethstewart1) on

Πουά φορέματα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

Τα ασπρόμαυρα φορέματα είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος της Roberts για να φορά το πουά, αλλά συχνά τη βλέπουμε να διασκεδάζει με μπλούζες και κολάν με το κλασικό αυτό pattern. Μωβ αποχρώσεις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Με βάση τα outfits της Roberts στο κόκκινο χαλί αλλά και εκτός, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως λατρεύει το μωβ. Έχει φορέσει πολλά outfits με το διασκεδαστικό αυτό χρώμα ανά τα χρόνια, αποδεικνύοντας πόσο κομψό μπορεί να δείξει. 

 

Δείτε ακόμη: Η Julia Roberts ξέρει ποιο αξεσουάρ χρειαζόμαστε φέτος