STAR STYLE

Πώς να φορέσετε floral φόρεμα όπως η Emma Roberts


Αφροδίτη Σακκά

23 Απριλίου 2019

abaca_677531_003_1.jpg

Η επίσημη έναρξη της άνοιξης, δυστυχώς δε σημαίνει πως μπορούμε να ξεκινήσουμε να φοράμε κοντά φορέματα και λεπτά υφάσματα κατευθείαν. Μπορούμε να ξεκινήσουμε να ενσωματώνουμε τα ανοιξιάτικα trends στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα - αρκεί να κάνουμε το σωστό styling, που θα μας κρατήσει ασφαλείς σε περίπτωση που πέσει η θερμοκρασία ή βρέξει ξαφνικά. Ακόμα κι αν ο καιρός ακόμη δεν μοιάζει εντελώς ανοιξιάτικος, τα αέρινα florals και οι κομψές σιλουέτες είναι εδώ για να μας προετοιμάσουν για τις ζεστές μέρες που έρχονται.

Ένα από αυτά ήταν και το φόρεμα που διάλεξε η Emma Roberts στην τελευταία της εμφάνιση και μας έδωσε αρκετή έμπνευση για τις επόμενες ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Η ηθοποιός διάλεξε ένα ανοιχτό μπλε midi φόρεμα, μία λευκή bucket bag, λεπτά χρυσά κολιέ και τα χαρακτηριστικά retro γυαλιά ηλίου της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrities (@eva.erra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LookDoDia (@foconolook) on

Τα φουσκωτά μανίκια του φορέματός της είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν, ενώ η Roberts συνδύασε το look της με λευκά sneakers, δημιουργώντας ένα θηλυκό και casual look, ιδανικό για ανοιξιάτικες βόλτες. Μπορείτε να συμπληρώσετε με ένα απλό blazer ή oversized τζιν jacket, σε περίπτωση που η θερμοκρασία δεν είναι σταθερή.

 

Δείτε ακόμη: 15 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style