STAR STYLE

H Jennifer Lopez εμπνεύστηκε από τη Celia Kritharioti Couture για το show της


The Jennettes

20 Μαΐου 2018

jennifer-lopez-in-celia-kritharioti.jpg

H Jennifer Lopez ετοιμάζεται για το «It’s My Party Tour», την περιοδεία που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πάρτι για εκείνη. Σε αυτό το πλαίσιο, μοιράστηκε όλο το backstage από το στήσιμο του show, κι ανάμεσα στα κομμάτια που την ενέπνευσαν, βρίσκεται μια δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti Couture.

Το νυφικό που εντυπωσίασε την JLo και της έδωσε έμπνευση, δεν ήταν άλλο από το διάσημο πλέον νυφικό με τα μπαλόνια, το οποίο παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Κατά τη διάρκεια του show “Cirque des Couleurs”, το supermodel Lena Perminova εμφανίστηκε στο catwalk με το αιωρούμενο νυφικό πέπλο, χαρίζοντας ένα viral στιγμιότυπο στη νυφική μόδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When @lenaperminova walked the Celia Kritharioti Couture Spring Summer 19 catwalk and the veil with balloons inspired @jlo for her upcoming series of shows ? #CeliaKritharioti #Couture #JLo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η Lopez εμπνέεται από την ελληνίδα σχεδιάστρια, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει επιλέξει δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη για την εμφάνισή της στη σκηνή.

Δείτε το video από τον σχεδιασμό του show: