STAR STYLE

H Chrissy Teigen φόρεσε το χρώμα του καλοκαιριού 2019


Αφροδίτη Σακκά

31 Μαΐου 2019

20190224_zaa_a123_1381.jpg

Το animal print και οι neon αποχρώσεις συνεχίζουν να αποτελούν trends όσο πλησιάζει το καλοκαίρι - αλλά μία ακόμη απόχρωση έρχεται για να μπει κι εκείνη στη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. Celebrities και influencers έχουν ήδη αρχίσει να ενσωματώνουν τις αποχρώσεις του πορτοκαλί στα looks τους και η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Chrissy Teigen μας δίνει έμπνευση για το πώς να φορέσουμε το συγκεκριμένο χρώμα. 

Η Teigen συνεδύασε το φόρεμα με ένα clutch σε ίδια απόχρωση και ψηλά σανδάλια επίσης σε πορτοκαλί απόχρωση, με πέτρες στα straps. Το φόρεμα είχε μία structured γραμμή λόγω της "κάπας" στους ώμους και την ψηλή λαιμόκοψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#chrissyteigen is flawess in a Orange dress for an event #redcarpet #fashion #hollywood #style #love #music #actor #film #fashionblogger #beauty #movie #celebrity #instagood #entertainment #actress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Symone (@symone958) στις

Αν δεν προτιμάτε τόσο τα έντονα χρώματα, μπορείτε να φορέσετε τη συγκεκριμένη απόχρωση σε διάφορα αξεσουάρ ή παπούτσια, για να δώσετε ένα touch χρώματος σε ένα απλό look.

 

Δείτε ακόμη: Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες που ζωντανεύουν το στιλ μας