ΣΤΙΛ STREET STYLE

8+1 τρόποι να φορέσετε το varsity jacket


28 Δεκεμβρίου 2013

Επενδύστε σε ένα εναλλακτικό πανωφόρι.

Αν αισθάνεστε ότι έχετε ήδη μια ντουλάπα γεμάτη από κλασικά παλτά ή biker jackets, τότε έχουμε ένα εντελώς νέο στιλ για να δοκιμάσετε - το σακάκι varsity. Το σακάκι varsity εκτός ότι θεωρείται από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα συνδυάζεται άνετα με οποιοδήποτε look της ημέρας.

Θα αναρωτιέστε λοιπόν τι είναι ένα σακάκι varsity; Αρχικά ήταν ένα σακάκι αποκλειστικά για τα αγόρια που έπαιζαν σε αθλητικές ομάδες στο γυμνάσιο. Ήταν συνήθως κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό όπως δέρμα , μαλλί και τσόχα. Σήμερα, οι σχεδιαστές έχουν αναπαράγει αυτό το στιλ και δημιουργώντας μία τάση τόσο στα γυναικεία όσο και στα ανδρικά ενδύματα.

Celebrities όπως η Rihanna, η Jessica Alba και η Olivia Palermo είναι από τις διάσημες που έχουν ήδη προσθέσει το Varsity στην γκαρνταρόμπα τους. Σας προτείνουμε τρόπους να φορέσετε το σακάκι varsity αυτή τη σεζόν.

Varsity σακάκια μπορούν να φορεθούν με ένα απλό μπλουζάκι και τζιν, για πιο σπορ ντύσιμο ή και με μια pencil φούστα. Τολμήστε επίσης να το συνδυάσετε με μια δερμάτινη φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες.

[gallery-275197] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.