Τα hot χρώματα της Άνοιξης από τις "Fashion has it"

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015
10847321_904131046265544_7639240285689420810_o.jpg

Οι αδερφές Ελληνίδες bloggers μας δίνουν τις δικές τους προτάσεις:

Λευκό

Look 1

Χωρίς να αποτελεί κι ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη, και φέτος το λευκό αποτελεί trendy χρώμα για την άνοιξη/καλοκαίρι 2015. Το λευκό για το καλοκαίρι είναι σαν το μαύρο για το χειμώνα. Διαχρονικό και κλασικό, και ξέρεις πως κάθε φορά θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και το αιώνιο ερώτημα «Τι να φορέσω;». Άσε που με το μαύρισμα (ακόμα και το ελάχιστο) δημιουργεί υπέροχη αντίθεση.  Εδώ θα δεις ένα λευκό φόρεμα μακρύ συνδυασμένο με μπλε παπούτσια-τσάντα και κολιέ. Το λευκό είναι σαν ένας καμβάς που σου επιτρέπει να παίξεις όσο και με όποιον τρόπο θέλεις. Δοκίμασε τολμηρά αξεσουάρ ακόμα και σε φλούο αποχρώσεις!

Παστέλ αποχρώσεις

Look 2

 

Οι παστέλ αποχρώσεις επίσης επιστρέφουν γι’ ακόμα μία σεζόν διευκολύνοντας από την πλευρά τους τις επιλογές μας. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξαμε να διατηρήσουμε την ήπια χρωματική αναλογία και το συνδυάσαμε με καφέ αποχρώσεις. Η αρμονία σε παστελ αποχρώσεις δίνει μία chic αισθητική και ένα αποτέλεσμα που δεν θα σε προδώσει σε καμία περίπτωση.

To άσπρο με το μαύρο

Look 3

To άσπρο με το μαύρο είναι ακόμα μία διαχρονική χρωματική επιλογή, ίσως όχι για το καλοκαίρι, αλλά εξαρτάται πάντα ο τρόπος με τον οποίο θα θελήσεις να το συνδυάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση επιλέξαμε μία ολόσωμη φόρμα που οι ασπό μαυρες αποχρώσεις δημιουργούν ένα ξεχωριστό print. Η αντίθεση μπορεί να δημιουργηθεί από τα αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια ή η τσάντα.

Prints

Look 4

Και μιλώντας για prints… Μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα, αλλά πρέπει να μας πιστέψεις πως εάν βρεις τα κατάλληλα prints απλά δε θα μπορείς να τ’αποχωριστείς. Πρόσφατο απόκτημα αυτό το υπέροχο φόρεμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα εύκολο στο να το συνδυάσεις, μιας και η βάση του είναι παστελ και άρα μπορείς να το προσαρμόσεις εύκολα στις στιλιστικές σου προτιμήσεις.

Βαθύ μπλε

Look 5

Παντοτινό και δυναμικό, θυμίζει έντονα τα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Σε κάνει να ονειρεύεσαι θάλασσα και υπέροχα βράδια δίπλα στο κύμα σε κάποιο νησί. Μιλάμε φυσικά για το μπλε. Το βαθύ μπλε. Επιλέξαμε μία φόρμα και κρατήσαμε τις αποχρώσεις του μπλε στα αξεσουάρ, τα παπούτσια και την τσάντα.

Όποια απόχρωση και αν επιλέξετε για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, φροντίστε να το διασκεδάσετε με το στιλ σας και βάλτε στόχο να δοκιμάσετε κάτι νέο, έτσι γι’ αλλαγή!