ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι hot τάσεις της άνοιξης από τις Cool UR Style!


27 Φεβρουαρίου 2015

10353487_734441266605380_4865209329821670238_o.jpg

Οι Ελληνίδες bloggers, Έλενα και Έντζη Γαλίφα, από το fashion blog Cool UR Style κάνουν τις δικές τους προτάσεις για τα πιο stylish looks της άνοιξης και δεν έχουμε παρά να τους δώσουμε την ανάλογη προσοχή!

Military look

dimvergis-coolurstyle-5801-Edit

Οι κολακευτικές αποχρώσεις του χακί και του πράσινου είναι μια καλή αρχή αν θέλεις να υιοθετήσεις την military τάση του 2015 κι ήρθε η ώρα να βγάλεις το jacket παραλλαγής από την ντουλάπα σου δίνοντας στιλ στο ολόμαυρο σύνολο σου ή στις καθημερινές εμφανίσεις σου με jean. Τα cargo παντελόνια και τα χακί trench coats κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ενώ το fashion item της τάσης αυτής είναι το napoleon jacket.

Floral mode

dimvergis-coolurstyle-1304-Edit

Τα πιο εντυπωσιακά floral μοτίβα της Άνοιξης μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από πίνακες ζωγραφικής. Υπέροχες παστέλ αποχρώσεις όπως το κίτρινο και παντελόνες με έντονα μοτίβα, αντικατοπτρίζουν το μέλλον της μόδας μέσα από το παρελθόν της. Το denim πουκάμισο είναι το key item για να ισορροπήσει την συνολική σου εμφάνιση και να κάνεις τον απόλυτο κομψό συνδυασμό.

70's chic

dimvergis-coolurstyle-6383-Edit

H μόδα πάντα κοιτάει πίσω κάνοντας όμως ένα βήμα μπροστά. Μόνο τότε έχει νόημα η κάθε αναβίωση. Όλες οι κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι έχουν ισχυρό touch από την δεκαετία των 70 που ταυτίστηκε με την γυναικεία απελευθέρωση μετατρέποντας τις φούστες από μίντι σε μίνι! Συνδυάστε τες με ρούχα που ήδη έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, όπως το δερμάτινο jacket σας.

Pyjama Look dimvergis-coolurstyle-5626-Edit (2)

Δε χρειάζεται να ψάχνετε πια πώς θα συνδυάσετε τα ρούχα σας. Φέτος από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης είναι να φοράμε ασορτί πάνω και κάτω και γλυτώστε από την ταλαιπωρία πως θα συνδυάσετε αυτό με εκείνο! Επίσης μπορούν να μας δημιουργήσουν παραπάνω από ένα look, αφού μπορούμε να τα φορέσουμε και ξεχωριστά. Φορέστε το pyjama τοπ με το jean σας παντελόνι ή το pyjama παντελόνι σας με ένα λευκό t-shirt ή πουκάμισο. Το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε!

Tailored παντελόνια

dimvergis-coolurstyle-5933-Edit

Το ανδρόγυνο look θα ζήσει ευτυχισμένο για άλλη μια σεζόν -και εσύ ακόμη καλύτερα, φορώντας ρούχα εμπνευσμένα από την tailored ντουλάπα των αρσενικών. Φέτος βέβαια κύριο λόγο στην γκαρνταρόμπα μας θα έχουν τα cigarette παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο, ενώ μπορούμε να τα φορέσουμε και με κάτι πιο ανάλαφρο όπως ένα πουλοβεράκι, ένα chic φούτερ, μια πουκαμίσα ή ένα απλό tshirt. Για πιο stylish εμφανίσεις τόλμησε ένα cigarette παντελόνι με ιδιαίτερο μοτίβο όπως τα λαχούρια.

Culottes

dimvergis-coolurstyle-1223-Edit

Όλα δείχνουν πως τα jupes-culottes είναι το απόλυτο must-have της φετινής σεζόν. Η χαλαρή, chic γραμμή τους προσφέρει μοναδική άνεση όπου σε συνδυασμό με την κομψότητα που προσδίδουν στην εμφάνιση σου, σε μετατρέπουν στην απόλυτη up-to-date fashionista. Δώσε έμφαση στα παπούτσια και σε εκείνα που παρουσιάζουν όμορφα τους αστραγάλους σου, ενώ δείξε δέρμα όσο χρειάζεται χωρίς υπερβολές.

Suede is back

dimvergis-coolurstyle-1453

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα 70’s με τα hippie-chic look και σήμερα επανέρχεται στην πιο elegant εκδοχή του. Το suede γίνεται ο σύμμαχος μας για τις πιο κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις της νέας σεζόν και όπως είδαμε και στα fashion week θα μας συντροφεύει και τον ερχόμενο χειμώνα.

Sporty-chic

dimvergis-coolurstyle-6213-Edit

Μια από τις πιο καυτές τάσεις τα τελευταία χρόνια είναι το sporty chic, μια τάση η οποία ξεκίνησε από τις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και έγινε ένα από τα αγαπημένα στιλ των celebrities blogger. Το sporty chic είναι πετυχημένο όταν είναι χαλαρό κι αν συνδυάσεις ένα καλό κομμάτι της ντουλάπας σου με ένα πιο άνετο θα δημιουργήσεις το απόλυτο sporty street style.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.