ΣΤΙΛ STREET STYLE

8+1 street looks που φανερώνουν τη σημασία του colourblocking!


29 Ιουνίου 2015

20-spring-2016-menswear-street-style-13.jpg

Μπορεί να απογειώσει το καλοκαιρινό στιλ σας.

Το καλοκαίρι απαιτεί εκθαμβωτικά χρώματα κι αυτό σας το αποδεικνύουν περίτρανα οι εμφανίσεις των fashion girls. Πέρα όμως από τις flashy αποχρώσεις, σημασία έχουν οι συνδυασμοί τους που πραγματικά μπορούν να απογειώσουν το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα. Τα λεγόμενα colourblockings σας διευκολύνουν για πολλούς λόγους -δημιουργούν διαφορετικά outfits με τα ίδια ρούχα- κι οι κανόνες τους είναι απλοί. Ανάλογα με το πόσο τολμηρές ή όχι είστε, μπορείτε να κινηθείτε αναλόγως: 

Οι πρώτες συνδυάστε δύο έντονα χρώματα σε δύο διαφορετικά κομμάτια του look σας ή παίξτε με τα πολύχρωμα prints και τα μονόχρωμα κομμάτια. Οι δεύτερες, «αναμείξτε» τις παστέλ αποχρώσεις για ένα soft αλλά συγχρόνως stylish αποτέλεσμα. Επίσης, μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε τα αξεσουάρ για να πετύχετε colourblockings. Σε περίπτωση που θέλετε να ισορροπήσετε το χρωματιστό look σας, επιλέξτε natural αξεσουάρ ή το λευκό και το μαύρο που μπορούν να παίξουν σωτήριο ρόλο. 

[gallery-460698]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.