ΣΤΙΛ STREET STYLE

Casual midi dress: Το νέο LBD της καθημερινότητας


8 Δεκεμβρίου 2015

midi_dress.jpg

Φέτος, το παιχνίδι του στιλ παίζεται στα χρώματα, τα υφάσματα αλλά και τα ύψη. Οι midi φούστες φαίνεται να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος αλλά αυτό που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση και έχει κερδίσει τις fashionistas είναι το casual midi dress. Σίγουρα το έχουμε δει σε πολλές εκδοχές με το πλεκτό να είναι το πιο ευκολοφόρετο και passe-partout κομμάτι.

Οι stylish κυρίες μας δείχνουν τις δικές τους εμπνεύσεις για συνδυασμούς, ιδανικούς για τα everyday outfits. Το θετικό ενός στενού, midi φορέματος είναι ότι μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Τα αδύνατο σημείο του είναι ότι χρειάζεται να φορεθεί από αδύνατη σιλουέτα, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικό. Κάντε μερικές δοκιμές με το μήκος και το ύφασμα ενός midi φορέματος έτσι ώστε να σιγουρευτείτε ότι είναι το κατάλληλο για το σωματότυπό σας.  

[gallery-524915]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.