ΣΤΙΛ STREET STYLE

Pleats please: Οι φούστες με πιέτες στο προσκήνιο


7 Φεβρουαρίου 2016

Δεν είναι από τα πιο εύκολα στιλ φούστας που μπορούμε να επιλέξουμε, ανήκει όμως στα πιο εντυπωσιακά. Ο λόγος για τις φούστες με πιέτες, οι οποίες επανέρχονται στο fashion προσκήνιο με στόχο να δημιουργήσουν μερικά από τα πιο εμπνευσμένα looks. Αν ψάχνετε τρόπο να τις εντάξετε στα καθημερινά σας looks, υπάρχουν ορισμένα tips που θα σας βοηθήσουν να τις αναδείξετε στο maximum:

  • Μια pleated skirt μπορεί κάλλιστα να φορεθεί με ένα ζευγάρι stylish sneakers, για outfits που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το πρωί  μέχρι και το απόγευμα.
  • Συνδυάστε τη φούστα σας με ένα αέρινο πουκάμισο το οποίο θα φορέσετε είτε μέσα από τη φούστα είτε θα το αφήσετε να πέφτει χαλαρά επάνω από αυτή, για ένα πιο cool και laidback αποτέλεσμα.
  • Εάν αποφασίσετε να φορέσετε την pleated skirt σας με ένα φαρδύ πουλόβερ, προσθέστε μια ζώνη στη μέση προκειμένου να τονίσετε το συγκεκριμένο σημείο και να κάνετε τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο λεπτή.
  • Μη φοβηθείτε την χρωματική αρμονία μεταξύ της φούστας και του top σας καθώς έτσι θα έχετε ένα ενδιαφέρον total look που θα κάνει τη φιγούρα σας να δείχνει ψηλότερη.
[gallery-555784]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.