ΣΤΙΛ STREET STYLE

14 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style


MMEINTANI

19 Μαΐου 2016

gigi-Hadid-8.jpg

Με αρκετά oldschool χαρακτήρα αλλά φέρνοντας και μια νέα πνοή στο στιλ μας, τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι πλέον το must have κάθε γυναικείας συλλογής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτελούν αγαπημένη επιλογή του πιο hot προσώπου του μόντελινγκ αυτή τη στιγμή, το οποίο ακούει στο όνομα Gigi Hadid.

gigi-Hadid-8

Ξεφεύγοντας από το στερεοτυπικό παπούτσι γυμναστηρίου, τα λευκά sneakers μπορούν πλέον να φορεθούν ακόμη και σε περιστάσεις όπου παλιότερα μπορεί να μην ταίριαζαν, όπως το γραφείο ή η βραδινή μας έξοδος, με κομμάτια όπως το blazer, ένα επίσημο φόρεμα, οι φούστες μας και τα κοστούμια. Έχουν δηλαδή μετατραπεί στην καλύτερη επιλογή για κάτι άνετο και παράλληλα stylish, το οποίο μπορούμε να φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, γεγονός σωτήριο για όσες από εμάς έχουμε πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα και θέλουμε να μπορούμε να μεταβούμε από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούμε αν πρέπει να αλλάξουμε παπούτσια ή όχι.

[gallery-617234]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.