ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτήν τη σεζόν το loungewear βγαίνει στους δρόμους


29 Μαΐου 2016

Αν κάποτε μας έλεγαν ότι θα μπορούσαμε να φοράμε τα αγαπημένα μας μεταξωτά και δαντελένια tops ή ένα sexy slip dress εκτός υπνοδωματίου, σίγουρα θα μας φαινόταν κάπως εκκεντρικό και extreme. Γνωστή όμως για την τάση της να μην υπακούει σε κανόνες, η μόδα μας ξαφνιάζει και αυτή τη σεζόν, προστάζοντας σύνολα που θυμίζουν κάτι από loungewear και τα οποία πλέον μοιάζουν κατάλληλα ακόμα και για τα πρωινά μας looks.

Ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της κρεβατοκάμαρας, εσώρουχα και loungewear items κάνουν δυναμική είσοδο στα καθημερινά μας looks, προσδίδοντας μια sexy νότα αισθησιασμού στα σύνολά μας. Με το lingerie trend να έχει κατακτήσει τις πασαρέλες της σεζόν Spring/Summer ’16, η συγκεκριμένη τάση θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα φέτος την Άνοιξη, αφού ήδη την έχουμε δει να υιοθετείται από τα πιο cool κορίτσια του street style.

PicMonkey Collage

Το lingerie trend ήταν ίσως η τάση που κυριάρχησε στα catwalks για τις σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’16, με τoυς περισσότερους designers να παρουσιάζουν υλικά και σχέδια που θυμίζουν sexy lingerie. Μεταξωτά slip dresses σε minimal ύφος από τους Alexander Wang και Calvin Klein, αέρινα baby dolls και ρομαντικές δημιουργίες από Chloe και Christian Dior αλλά και πιο sexy δημιουργίες από μαύρη δαντέλα και διαφάνειες από Saint Laurent και John Galliano.

Φέτος λοιπόν μη διστάσετε να εντάξετε το lingerie trend στα looks σας, αφού υπάρχει τρόπος να τo υιοθετήσετε, είτε με πιο minimal τρόπο είτε με πιο extreme. Επιλέξτε tops με διαφάνειες και δαντέλα, φορώντας τα μέσα από ένα πιο επίσημο blazer ή slip dresses φορεμένα επάνω από το τζιν σας, για το πιο fashion forward αποτέλεσμα. Όπως κι αν επιλέξετε να τα συνδυάσετε, τα items σε lingerie στιλ είναι σίγουρο πως θα αναβαθμίσουν στιλιστικά την εμφάνισή σας με τον πιο classy & sexy τρόπο.

Δείτε περισσότερες τάσεις για το καλοκαίρι στο τελευταίο τεύχος του HOPE magazine.

Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: http://instagram.com/jennygr

[gallery-623574]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.