ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτά είναι τα κομμάτια που καμουφλάρουν την περιφέρεια


2 Ιουλίου 2016

Όπως έχουμε ξαναπεί, το καλοκαίρι δεν μας επιτρέπει να κάνουμε και πολλά πολλά όσον αφορά το... καμουφλάζ, αφού όσο λιγοστεύουν τα ρούχα, τόσο πιο δύσκολο είναι να κρύψουμε τα σημεία της σιλουέτας μας που μας προβληματίζουν. Ωστόσο, ακόμα και στα καλοκαιρινά μας σύνολα μπορούμε να συμπεριλάβουμε ανάλαφρα κομμάτια που, χάρη στο design τους, θα μας προσφέρουν την κάλυψη που θέλουμε χωρίς να σκάμε από τη ζέστη.

Ένα σημείο που κάνει αρκετές γυναίκες να αγχώνονται αυτή την εποχή αλλά μπορεί λοιπόν να δείξει κάπως πιο "συμμαζεμένο" μέσα από το ντύσιμο, είναι και η περιφέρεια. Οι γραμμές λοιπόν που είναι καλό να επιλέγουμε, αν θέλουμε να κρύψουμε "ψωμάκια" και τοπικό πάχος, είναι οι λεγόμενες boxy σιλουέτες. Φορέματα και tops δηλαδή που ακολουθούν μια γραμμή Α και δεν κολλάνε πάνω στο σώμα διαγράφοντάς το αλλά προσφέρουν αέρινη κίνηση χωρίς να προσθέτουν όγκο.

[gallery-644552]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.