ΣΤΙΛ STREET STYLE

Style report: 10 trends για να δοκιμάσετε σήμερα κιόλας


6 Αυγούστου 2016

KenzaZouiten_Parisday1_st-1.jpg

Δεν έχει σημασία αν περνάτε αυτές τις μέρες σε κάποιο νησί ή αν παραμένετε στην πόλη. Λίγη έμπνευση για τα καθημερινά μας looks δεν έβλαψε ποτέ, γι' αυτό και παρακάτω θα βρείτε 10 ιδέες για να δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Styling

Εκτός από το κόλπο για να δείχνουμε πιο ψηλές και εξωτικές στις διακοπές - αλλά και να κάνουμε τη μέση μας να δείχνει πιο λεπτή, υπάρχει τρόπος και για να συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας τζιν, χωρίς να δείχνουν βαρετά. Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι γάμοι του καλοκαιριού καλά κρατούν ακόμα, γι' αυτό μην ξεχνάτε ποια είναι τα do's και τα dont's ως καλεσμένη!

Trends

Φέτος κυκλοφορούν όλες με ένα καπέλο και όχι άδικα, αφού εκτός από πρακτικό είναι και ο πιο εύκολος δρόμος για σοφιστικέ στιλ. Αν ακόμα δεν έχετε βρει ποιο θα επιλέξετε και πώς θα το φορέσετε, μην χάνετε χρόνο. Ακόμη, τολμήστε να φορέσετε το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, για looks που ξεχειλίζουν από summer vibes!

Accessories

Δίνουν μια διαφορετική νότα στο στιλ μας, ειδικά αν επιλέξουμε να τα φορέσουμε σε πιο twisted εκδοχή. Για παράδειγμα, τολμήστε να φορέσετε τα κοσμήματά σας... ανάποδα, υιοθετήσετε την τάση των single earrings, πειραματιστείτε δένοντας με διαφορετικό τρόπο το μαντήλι σας και κρατήστε μια μίνι βερσιόν της αγαπημένης σας τσάντας.

[gallery-668036]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.