ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτές οι μπότες επέστρεψαν και προτείνουμε να τις δοκιμάσετε


MMEINTANI

18 Σεπτεμβρίου 2016

Ήρθαν στη μόδα ξανά πριν μερικά χρόνια, η διάρκειά τους όμως δεν κράτησε ιδιαίτερα πολύ. Φέτος, παρ' όλα αυτά, οι over the knee μπότες επιστρέφουν, κάτι που μας έχει ήδη γίνει αντιληπτό από τα φθινοπωρινά σύνολα των περισσότερων celebrities. Εγώ προσωπικά τις αγαπώ καθώς είναι αρκετά πιο εντυπωσιακές από τα κλασικά μποτάκια, αρκεί βέβαια να φορεθούν σωστά, αλλά και επειδή πρακτικά μοιάζουν αρκετά με τα leggings, αφού είναι εφαρμοστές και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού, επομένως μας κρατάνε ζεστές και στα κρύα.

Πολλές φορές όμως, διστάζουμε να τις επιλέξουμε καθώς φοβόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα δείχνει too much. Γι' αυτό στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικούς τρόπους για να δείτε ότι μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να πάρετε ιδέες ως προς το styling που μπορείτε να κάνετε.

Tip: Αν νιώθετε πως δεν έχετε το κατάλληλο ύψος για να τις υποστηρίξετε, μπορείτε άνετα να τις φοράτε αρκεί να τις καλύπτετε με ένα πιο μακρύ φόρεμα ή μια φούστα, ώστε να μην "κόβουν" οπτικά τη σιλουέτα σας.

[gallery-691640]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.