ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα trends που δεν θα δείτε και πολύ μέσα στο 2017


MMEINTANI

29 Δεκεμβρίου 2016

abaca-558902-039.jpg

Μετά λοιπόν από τις τάσεις που επικράτησαν περισσότερο το 2016 αλλά και τα αξεσουάρ που φορέσαμε με μανία, ήρθε η ώρα να δούμε και εκείνα που δεν θα θέλαμε να συνεχίσουν να αποτελούν huge things το νέο έτος. 

Chokers

Προτιμήστε: layering κοσμημάτων

Τα είδαμε πια τόσο πολύ που πλέον δεν μας κάνουν αίσθηση. Αντίθετα, μας ιντριγκάρει πιο πολύ να καταφέρουμε να κάνουμε ωραίους συνδυασμούς με τα κοσμήματά μας – θυμηθείτε και ποιο κόσμημα ταιριάζει με κάθε top.

Τα 5 λάθη που κάνετε όταν φοράτε κοσμήματα

Ποιο κόσμημα ταιριάζει με κάθε top;

Υπερβολικό denim

Προτιμήστε: Βελούδο

Μια τάση που ναι μεν φορέθηκε πολύ αλλά ακόμα δεν την έχουμε χορτάσει. Και δεν χρειάζεται, βεβαίως βεβαίως. Το κλασικό denim δεν το ξεχνάμε ποτέ βέβαια, σκοπεύουμε όμως να το ξαναθυμηθούμε προς Άνοιξη.

Το απόλυτο guide για να φοράτε βελούδο από το πρωί ως το βράδυ

Shopping guide: 10 βελούδινα κομμάτια που θα αγαπήσετε

Bodycon φορέματα

Προτιμήστε: Lingerie style

Τα στενά και εφαρμοστά φορέματα ευτυχώς δεν τα είδαμε τόσο φέτος, αντίθετα, αγαπήσαμε τα τύπου lingerie, καθώς είναι ό,τι πιο elegant και (απρόσμενα) ευκολοφόρετο.

Oversized πανωφόρια

Προτιμήστε: Fitted κομμάτια 

Αγαπάμε γενικά τα oversized κομμάτια, όταν έχουμε όμως να κάνουμε με ρούχα όπως το παλτό μας, η σωστή εφαρμογή είναι και αυτή που θα αναδείξει το σώμα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Περίεργοι χρωματικοί συνδυασμοί

Προτιμήστε:  πιο γήινες αποχρώσεις 

Δεν χρειάζεται να πάτε όλες στο αντίθετο άκρο και να είστε ταγμένες στα πιο αφαιρετικά looks με λευκό, γκρι και μαύρο να κυριαρχούν, όπως κάνω εγώ. Σίγουρα όμως, το minimal chic στιλ θα παίξει πολύ και τη νέα χρονιά, γι’ αυτό μην σνομπάρετε και τις αντίστοιχες χρωματικές παλέτες. 

Οι 4 κανόνες του minimal dressing

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.