ΣΤΙΛ STREET STYLE

Φέτος φοράμε αυτό αντί για το κλασικό black leather


MMEINTANI

4 Ιανουαρίου 2017

skirt.jpg

Παρακολουθώντας λοιπόν τα πιο fashionable looks από το διεθνές street style, παρατηρούμε πως τα δερμάτινα και βινύλ κομμάτια σε κόκκινη απόχρωση κάνουν κυριολεκτικά θραύση αυτή την περίοδο και είναι η τέλεια εναλλακτική στο κλασικό μαύρο leather, που ναι μεν το αγαπάμε, λίγη ανανέωση όμως ποτέ δεν βλάπτει.

Ένα μακρύ πανωφόρι από το συγκεκριμένο υλικό λοιπόν είναι μια επιλογή που μπορείτε να κάνετε για σύνολα που θα τραβήξουν την προσοχή από μακριά, ακόμα κι αν τα υπόλοιπα κομμάτια είναι εντελώς απλά και basic.

Από την άλλη, μια φούστα σε αυτό το στιλ θα βάλει μια πιο μικρή μεν, αλλά το ίδιο εντυπωσιακή πινελιά και θα γίνει το επίκεντρο του look σας. Συνδυάστε με πιο casual κομμάτια, όπως έναν bomber jacket, για να την κάνετε ιδανική ακόμα και για τις πρωινές σας εμφανίσεις.

Και αν φοβάστε να το τολμήσετε σε μεγάλες δόσεις, όπως είπαμε παραπάνω, ένα ζευγάρι παπούτσια σε τέτοιο στιλ είναι πάντα μια τέλεια λύση. Μπορούν άλλωστε να φορεθούν από το πρωί, με ένα απλό τζιν, μέχρι το βράδυ, με το αγαπημένο σας φόρεμα, για μια chic και μοντέρνα εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.