ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η λεπτομέρεια που κάνει κάθε ντύσιμο να δείχνει πιο νεανικό


MMEINTANI

18 Ιανουαρίου 2017

peter-pan-collar.jpg

Ένα ιδιαίτερο trend που ανήκει σε αυτή την κατηγορία και το οποίο μοιάζει η τέλεια λύση για να δώσουμε μια σοφιστικέ και ταυτόχρονα νεανική νότα στο ντύσιμό μας, είναι ο λεγόμενος Peter Pan γιακάς. Ναι, ένα trend που θυμίζει μαθητικό ντύσιμο αλλά πλέον το βλέπουμε σε μερικά από τα πιο ωραία street style looks - επίσης πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα στιλ της Alexa Chung, χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Εάν λοιπόν στη ντουλάπα σας υπάρχει ένα πουκάμισο με το συγκεκριμένο γιακά, μη διστάσετε να το φορέσετε μέσα από οποιοδήποτε τοπ εσείς θέλετε - εννοείται ότι ταιριάζει τέλεια με όλα τα πουλόβερ. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε, από το πιο σοφιστικέ μέχρι το πιο εναλλακτικό, δώστε βάση και στα κομμάτια με το οποίο θα συνδυάσετε το Peter Pan collar σας. Αν το σκέφτεστε για ένα ωραίο office look, φορέστε το με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή ενώ αν το επιλέξετε για πιο χαλαρά looks, μια ιδιαίτερη φούστα θα δώσει ένα ωραίο twist και θα κάνει το σύνολό σας πιο ενδιαφέρον.

[gallery-716139]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.