ΣΤΙΛ STREET STYLE

Γιατί όλες κάνουν αυτό το trick με τις μπλούζες τους;


MMEINTANI

11 Απριλίου 2017

abaca-584555-043.jpg

Τα off the shoulders tops για παράδειγμα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και μάλλον τα κορίτσια εκεί έξω ανυπομονούν να έρθει η εποχή που θα μπορούμε και πάλι να τα φοράμε, διαφορετικά δεν εξηγείται το ότι όλες προσπαθούν να τα δημιουργήσουν μόνες τους με πιο χειμωνιάτικα κομμάτια. Και δεν τις αδικούμε, αφού πρόκειται όντως για ένα στιλ μπλούζας που κολακεύει και αναδεικνύει υπέροχα το επάνω μέρος του σώματος - δείτε τη gallery και θα καταλάβετε. 

[gallery-716598]

Μπορεί βέβαια το συγκεκριμένο στιλ να θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζει ή απλά να μη σας αρέσει, αλλά και για αυτή την περίπτωση υπάρχει λύση αφού υπάρχει μια εξίσου ωραία εναλλακτική που μπορείτε να δοκιμάσετε.

[gallery-716403]

Πρόκειται για ένα trend που κινείται σε παρόμοια λογική και θέλει να φοράμε τα πανωφόρια μας με ριγμένους ώμους. Το είδαμε πολύ στα φετινά fashion weeks αυτό, επομένως προτείνω να το δοκιμάσετε όσο ο καιρός ακόμα μας επιτρέπει να φοράμε jackets και ελαφριά παλτό

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.