ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι 3 βασικές τάσεις που θα φοράμε όλη την άνοιξη


MMEINTANI

12 Απριλίου 2017

2016-11-10-falconeri-16-063-1.jpg

Έννοιες δηλαδή όπως τα φλοράλ μοτίβα, οι ουδέτερες αποχρώσεις και τα γεωμετρικά patterns μπορούν να φορεθούν τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, αρκεί να βρούμε τα κατάλληλα κομμάτια για την αντίστοιχη εποχή.

Η νέα συλλογή της Falconeri για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 καλύπτει ακριβώς αυτή την ανάγκη, με ρούχα που εμπνέονται από ένα υπέροχο mix & match υλικών, prints και σχεδίων.

Statement pieces που αποπνέουν κομψή θηλυκότητα και κοσμοπολίτικο αέρα, με ζακάρ υφάσματα, λεπτομέρειες από δαντέλα και εντυπωσιακά κοντράστ στα υλικά, συνθέτουν μια κολεξιόν που μπορεί να φορεθεί εύκολα τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι, μεταφέροντάς μας σε ένα νοητό Ιταλικό ταξίδι όλο μαγεία και στιλ.

[gallery-716612]

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε τα looks που έχω ξεχωρίσει, χωρισμένα θεματικά στις 3 μεγάλες τάσεις που και φέτος την άνοιξη είναι ό,τι πιο κομψό και chic μπορούμε να επιλέξουμε. Μοτίβα με λουλούδια που βάζουν έναν ανοιξιάτικο τόνο ακόμα και στα πιο απλά σύνολα, γεωμετρικά patterns που σπάνε τη μονοτονία και δίνουν ένταση στο στιλ μας αλλά και ουδέτερες αποχρώσεις που θυμίζουν το sun kissed ύφος του καλοκαιριού, όλα είναι στη διάθεσή μας για να συνθέσουμε τα πιο ωραία Spring/Summer outfits που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.