ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το ρούχο που κάνει κάθε outfit να δείχνει πιο chic


MMEINTANI

19 Απριλίου 2017

blazer.jpg

Περιστάσεις όπως ένα σημαντικό ραντεβού, μία επίσημη έξοδος ή ένα κάλεσμα, πολλές φορές απαιτούν ένα πιο preppy look, το οποίο όμως δεν θα μοιάζει και σα να πηγαίνουμε στο γραφείο.

Ακόμη λοιπόν και ένα ανοιξιάτικο φόρεμα να φοράμε ή κάτι το ίδιο έντονο, μπορούμε πάντα να το ισορροπήσουμε με ένα κομμάτι που σχεδόν όλες έχουμε στη ντουλάπα μας. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα κλασικό μαύρο σακάκι τύπου blazer, το οποίο με το που το ρίξουμε πάνω μας κάνουμε κάθε μας ντύσιμο πολύ πιο κομψό.

[gallery-716647]

Αν βέβαια θεωρείτε ότι το σακάκι είναι πολύ επίσημο για την καθημερινότητά σας, μπορείτε πάντα να στραφείτε σε έναν άλλο συνδυασμό, αξιοποιώντας το δερμάτινο jacket σας σε συνδυασμό με ένα απλό λευκό T-shirt. Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό το στιλιστικό δίδυμο και θραύση κάνει στο street style και στα social media και μας κάνει να δείχνουμε απίστευτα cool και έτοιμες για φωτογράφιση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.