ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι fashion experts ορκίζονται σε αυτά τα trends για φέτος


MMEINTANI

6 Μαΐου 2017

fashion-experts.jpg

Ενώ λοιπόν κατά καιρούς βλέπουμε κάθε τι νέο που προκύπτει από το παγκόσμιο street style και τα catwalks, σίγουρα μπορούμε να ομαδοποιήσουμε ορισμένα από αυτά, δίνοντας βάση σε αυτά που βλέπουμε να φοράνε περισσότερο όλες οι fashion experts, γι' αυτό και στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 5 από τις μεγαλύτερες τάσεις που μέχρι στιγμής κάνουν θραύση για φέτος.

[gallery-716778]

Ένα παράδειγμα είναι το χρώμα που φέτος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των fashionistas και έχει φορεθεί όσο κανένα άλλο, σε πολλές εκδοχές και παραλλαγές.

Διαβάστε ακόμα: Το χρώμα της Άνοιξης που ταιριάζει σε όλες μας

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα φορέσουμε το πιο statement χρώμα της σεζόν

[gallery-716649]

Επίσης, μιλώντας για αξεσουάρ, σε αυτό το άρθρο μπορείτε να δείτε ποια είναι η τσάντα που έχουν αγαπήσει όλες οι fashion lovers, αφού είναι ό,τι  πιο κομψό και chic μπορεί να κρατήσει μία γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα: Κρατάμε την τσάντα που έκανε θραύση στα spring catwalks

[gallery-716632]

Αφού ενημερωθείτε για όλα τα παραπάνω, προτείνω να επιλέξετε το trend (ή τα trends) που θεωρείτε ότι ταιριάζουν καλύτερα στο στιλ σας και φυσικά να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και το γούστο σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.