ΣΤΙΛ STREET STYLE

Εκμεταλλευτείτε αυτό το ρούχο πριν ξεκινήσει ο καύσωνας


MMEINTANI

13 Μαΐου 2017

paris-hc-str-rf16-0297.jpg

Δεν ξέρω ακριβώς από πού πηγάζει αυτό αλλά είναι μια τακτική που ακολουθώ ακόμα και το καλοκαίρι, πόσο μάλλον την εποχή πριν από αυτό, δηλαδή την περίοδο που διανύουμε τώρα. Απλά όσο περνάνε οι μέρες και ο καιρός ζεσταίνει, η ανάγκη για να βρίσκουμε outerwear με ελαφριά διάθεση είναι όλο και πιο επιτακτική.

Τα αιθέρια και ανάλαφρα κιμονό λοιπόν είναι από εκείνα τα κομμάτια που μπορούν να πάνε κάθε εμφάνιση ένα βήμα παρακάτω, ακόμα και ένα απλό τζιν παντελόνι με top αν φοράτε. Ανάλογα με το print και το design που θα επιλέξετε, μπορείτε να δώσετε κίνηση, χρώμα και ζωντάνια στα looks σας ενώ είναι τέλεια τόσο για τα πρωινά που μπορεί να κάνει μια δροσιά όσο και για τις βραδινές εξόδους όταν πιάνει ψυχρούλα.

[gallery-716843]

Στην παραπάνω photo gallery θα δείτε ορισμένα looks με πανωφόρια σε αυτό το στιλ και θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα και αξίζει να τα εντάσσετε στα looks σας, όσο τουλάχιστον καιρό προλαβαίνετε πριν ξεκινήσει ο μεγάλος καύσωνας - που δεν πρόκειται να αργήσει και πολύ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.