ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το ντύσιμο που θα σας σώσει στην ξαφνική ψύχρα


MMEINTANI

18 Μαΐου 2017

abaca-560813-030.jpg

Το πολυσυζητημένο πια lingerie trend μπορεί να γίνει σήμερα αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Η μόνη διαφορά από τον κλασικό τρόπο που το φοράμε, συνδυάζοντας δηλαδή το bralette μας με ένα T-shirt, είναι ότι λόγω ψύχρας μπορείτε κάλλιστα να το φορέσετε επάνω από ένα πουκάμισο. Έτσι και θα ακολουθήσετε το συγκεκριμένο trend δίνοντάς του όμως ένα twist και δεν θα σας επηρεάσει η πτώση της θερμορκασίας που παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες. 

Θυμηθείτε εδώ τα πιο ωραία looks με ριγέ πουκάμισα

[gallery-627603]

Κάτι ακόμη που μπορείτε να κάνετε βέβαια, εάν δεν σας αρέσει πολύ ο παραπάνω συνδυασμός, είναι να εντάξετε στο ντύσιμό σας ένα συγκεκριμένο κομμάτι που όπως έχουμε ξαναπεί μπορεί ακόμα να φορεθεί, πριν πιάσουν οι μεγάλες ζέστες, χαρίζοντας στιλ και ζωντάνια στο outfit σας. 

[gallery-716843]

Ο λόγος για τα πολυαγαπημένα κιμονό, τα οποία θα κάνουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο να δείχνει ιδιαίτερα chic, όποια κι αν είναι η θερμοκρασία έξω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.