ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το παντελόνι που αλλάζει ύφος ανάλογα με τα παπούτσια


MMEINTANI

22 Μαΐου 2017

culottes-cover.jpg

Ένα ωραίο κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε λοιπόν σε αυτή τη λογική, είναι και το παντελόνι σε στιλ culottes. Αυτό το design δηλαδή που αγχώνει αρκετές γυναίκες για το αν θα δείχνει κολακευτικό επάνω τους, το οποίο όμως αν φορεθεί σωστά μπορεί να δώσει ωραίο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

Όπως θα δείτε και στη gallery, ανάλογα με τα παπούτσια που θα το φορέσετε, μπορεί να πάρει και άλλο ύφος. Με αθλητικά παπούτσια ή φλατ σανδάλια γίνεται ιδανικό χαλαρές εμφανίσεις με άνεση ενώ με ένα ζευγάρι κλασικές μυτερές γόβες γίνεται ο τέλειος συνδυασμός για το γραφείο.

[gallery-716903]

Εσείς το μόνο που πρέπει να υπολογίσετε είναι πώς θα κάνετε τις cullottes να δείχνουν πιο κολακευτικές για τη σιλουέτα σας, αφού η αλήθεια είναι ότι αν είστε πιο petite, καλό είναι να τις φοράτε έστω με ελάχιστο τακούνι ενώ αν ανήκετε στις πιο ψηλές γυναίκες μπορείτε εύκολα να τις συνδυάζετε και με φλατ παπούτσια.

[gallery-716887]

Δείτε στην παραπάνω gallery το παντελόνι που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι αντί για τζιν

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.