ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα ugly shoes που τελικά αρέσουν σε όλες


MMEINTANI

23 Μαΐου 2017

ugly-shoes71637.jpg

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ένα στιλ παπουτσιού που έχει γίνει μεγάλο trend τον τελευταίο καιρό, αφού έχει πραγματικά κατακλύσει το Instagram και το παρατηρούμε και σε αρκετές street style φωτογραφίες των πιο stylish κοριτσιών. Μιλάω για τα furry slippers, τα φλατ παπούτσια με γούνα που θυμίζουν αυτά που φοράμε μες στο σπίτι και που παλιότερα δεν θα βγαίναμε καν έξω φορώντας τα.

Να που όμως πλέον αποτελούν μεγάλη τάση, όσο κι αν όσες τα φοράνε παραδέχονται ότι δεν είναι και τα πιο όμορφα - δεν τα αποκαλούν τυχαία ugly shoes. Αυτό όμως δεν τις αποτρέπει από το να τα συνδυάζουν με τα πιο μοντέρνα outfits, εντάσσοντάς τα αρμονικά στις εμφανίσεις τους.

[gallery-716916]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε ορισμένα looks με τα συγκεκριμένα παπούτσια, σε περίπτωση που έχετε ήδη ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή σας ή αν σκέφτεστε να κάνετε μια σχετική αγορά. Επειδή όμως ξέρω ότι ίσως να μη σας φανούν και τόσο όμορφα, σας έχω συγκεντρώσει μερικά φλατ παπούτσια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, τα οποία είναι εξίσου stylish και άνετα αλλά λιγότερο εκκεντρικά.

Διαβάστε ακόμα: Τα παπούτσια που κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά

[gallery-716879]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.