ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το αξεσουάρ που φοριέται και με ήλιο και με συννεφιά


MMEINTANI

31 Μαΐου 2017

abaca-467462-030.jpg

Τα γυαλιά ηλίου λοιπόν, το πολύ αγαπημένο αυτό αξεσουάρ, εκτός από τον προφανή σκοπό τους που δεν είναι άλλος από το να μας προστατεύουν από τον ήλιο και να μας χαρίζουν και έναν αέρα μυστηρίου, μπορούν να φανούν χρήσιμα και με έναν διαφορετικό τρόπο.

Δείτε στη gallery τα 5 εύκολα tips για να διαλέγετε σωστά γυαλιά ηλίου

[gallery-716864]

Αν λοιπόν ο ήλιος κρύβεται και θεωρείτε πως τα γυαλιά δεν είναι και τόσο απαραίτητο να τα φορέσετε, μπορείτε να κάνετε την πιο μικρή αλλά θαυματουργή κίνηση που θα κάνει το ντύσιμό σας να δείξει πιο cool και χαλαρό στη στιγμή. Αυτή δεν είναι άλλη από το να τα στερεώσετε στο top σας - προσοχή μόνο να μην φοράτε πολύ ανοιχτό ντεκολτέ γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κομψό. Κατά τ' άλλα, με αυτό το μικρό κόλπο, το look σας θα δείξει αυτόματα πιο ανέμελο. 

[gallery-716640]

Και επειδή οι μέρες που η συννεφιά δεν θα υπάρχει καν στο σενάριο πλησιάζουν, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα ώστε να είστε προετοιμασμένες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.