ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτές οι φούστες κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται


MMEINTANI

14 Ιουνίου 2017

wrap-skirts-6.jpg

Από τα πιο απλά και κλασικά σχέδια, όπως για παράδειγμα μία pencil skirt, μέχρι τις πιο ιδιαίτερες που βλέπουμε να φοριούνται κάθε σεζόν από τα κορίτσια του street style, μια φούστα μπορεί να λειτουργήσει ως το κομμάτι που θα δώσει τον επιθυμητό χαρακτήρα στο ντύσιμό μας, είτε αυτό που θέλουμε είναι ένα casual αποτέλεσμα, είτε ένα πιο θηλυκό. Πολλές φορές μάλιστα, μερικά πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα σχέδια μπορούν να λειτουργήσουν ως καμουφλάζ για ορισμένες ατέλειές μας, ακόμα κι αν δεν τους φαίνεται με την πρώτη ματιά.

[gallery-717025]

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω gallery, οι wrap skirts είναι ένα κάπως διαφορετικό design που όμως δεν απέχει και πολύ από το κλασικό μίνι. Το γεγονός όμως ότι είναι πιο μακριές στο πλαϊνό μέρος και πιο κοντές στο μπροστινό, είναι και αυτό που τις κάνει ιδιαίτερα κολακευτικές για τη σιλουέτα και το σημείο των γοφών.

Δείτε ακόμα:
Οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι

[gallery-716946]

Φυσικά ενδέχεται να μην είναι και τόσο του στιλ σας, επομένως μπορείτε πάντα να ποντάρετε σε ένα ακόμη στιλ φούστας που έχουμε ξαναπεί ότι φέτος το καλοκαίρι φοριέται πολύ. Κοινός παρονομαστής και εδώ είναι μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που διαθέτουν και τις κάνει να ξεχωρίζουν, όπως θα δείτε στην gallery από πάνω, διαφοροποιώντας τις κάπως από τα κλασικά σχέδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.