Με δύο ρούχα φτιάχνουμε ένα φόρεμα

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
fashion-jackson-everlane-black-short-sleeve-shirt-topshop-ripped-denim-skirt-gucci-marmont-belt-celine-trotteur-white-handbag-black-ankle-strap-sandals.jpg

Πρόκειται για ένα trick που προσωπικά το κάνω πάρα πολύ συχνά και δίνει πάντα την ίδια εντύπωση, ότι φοράω φόρεμα ενώ στην πραγματικότητα έχω συνδυάσει ένα τοπ με μία μακριά φούστα.

Το μυστικό δεν είναι άλλο από το να φοράτε το τοπ σας μέσα από τη φούστα, αφού αυτό κάνει τους γύρω να νομίζουν πως πρόκειται για ένα ενιαίο σύνολο. Και μάλιστα υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε, ένας πιο απλός και ένας πολύ statement.

Total vibes

Η πιο εύκολη λύση για να κάνετε το τοπ και τη φούστα σας να μοιάζουν ενιαία, είναι να έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση. Αυτό θα δώσει την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα συνεχόμενο σύνολο και θα σας χαρίσει το στιλ που δίνουν γενικότερα τα total looks.

 

Stylish διχρωμίες

Η δεύτερη επιλογή είναι να κινηθείτε σε δύο αποχρώσεις, με το αποτέλεσμα να είναι παραπλήσιο με το προηγούμενο, θα θυμίζει δηλαδή ένα δίχρωμο ενιαίο φόρεμα, εφόσον έχετε βάλει το top σας μέσα από τη φούστα. Αυτό όπως καταλαβαίνετε όμως δεν θα λειτουργούσε με ένα cropped top, καθώς εκεί η διαφορά θα γινόταν πολύ πιο εμφανής.

Και μιας και μίλησα για φούστες, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ποιο είναι το στιλ που κολακεύει κι ας μην του φαίνεται, σε περίπτωση που δεν θέλετε να φορέσετε φόρεμα ή... κάτι σαν φόρεμα, όπως σας έδειξα πιο πάνω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα