ΣΤΙΛ STREET STYLE

Για glam ντύσιμο, ξαναβγάλτε αυτό το ρούχο από τη ντουλάπα


MMEINTANI

24 Ιουνίου 2017

sequins-cover.jpg

Τα κομμάτια με παγιέτες λοιπόν (νομίζω όλες μας έχουμε έστω και ένα) τα έχουμε συνδέσει κυρίως με χειμερινά και πιο γιορτινά σύνολα, κάτι που σημαίνει ότι καλοκαίρι δεν θα επιχειρούσαμε να τα φορέσουμε.

Κακώς βέβαια, αφού και αυτή την εποχή μοιάζουν ιδανικά για να δώσουν το απαραίτητο λαμπερό touch στις εμφανίσεις μας, έυκολα και γρήγορα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

[gallery-717098]

HOW TO

ΠΡΩΙ Συνδυάστε ένα τοπ με παγιέτες ή μια sequined skirt με πολύ basic κομμάτια, όπως ένα απλό T-shirt ή ένα τζιν παντελόνι, ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ φορτωμένο. Μη φοβηθείτε να τα φορέσετε ακόμα και με αθλητικά παπούτσια, για ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία στο αποτέλεσμα.

ΒΡΑΔΥ Προσθέστε ένα κόσμημα στο σύνολο, αρκεί να είναι κάπως διακριτικό και να μην επισκιάζει το sequined κομμάτι που έχετε επιλέξει. Στα υπόλοιπα αξεσουάρ όπως η τσάντα και τα παπούτσια καλό είναι να κινηθείτε πιο ήσυχα, επιλέγοντας κομμάτια σε λευκό ή μαύρο. Οι παγιέτες άλλωστε είναι εκείνες που πρέπει να κλέψουν την προσοχή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.