ΣΤΙΛ STREET STYLE

Σήμερα φοράμε κυριολεκτικά δύο ρούχα


MMEINTANI

2 Ιουλίου 2017

cover.jpg

Δεν ξέρω αν ανήκετε στις τυχερές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ήδη διακοπές ή έστω, έχουν βρει την απαραίτητη δροσιά σε κάποια κοντινή παραλία ή πισίνα, το σίγουρο είναι ότι ακόμα και μέσα στην πόλη, αν τυχόν βγούμε έξω με τέτοια θερμοκρασία, το ντύσιμο που θα μας ταλαιπωρήσει λιγότερο είναι πολύ συγκεκριμένο.

Φοράμε το μαγιό μας αλλά όχι για την παραλία

[gallery-717059]

Σας μίλησα για αυτό πριν μερικές μέρες και νομίζω ότι έχετε ήδη καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Μόλις δύο κομμάτια χρειαζόμαστε σήμερα και μάλιστα το ένα δεν είναι ακριβώς ρούχο. Μιλάω φυσικά για το ολόσωμο μαγιό που είτε πάτε παραλία είτε όχι, μπορεί να λειτουργήσει εύκολα ως top και να δείχνει και super stylish.

Το δεύτερο είναι ένα denim σορτς, νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο δροσερό για την εποχή. Εκτός βέβαια αν αγαπάτε μια εξίσου μοδάτη εναλλακτική, η οποία δεν είναι άλλη από τα σαλβάρια, τα οποία και άνετα είναι και αέρινα και μας χαρίζουν στιλ χωρίς να κολλάνε επάνω στο σώμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.